it goes bad it goes good and nothing works like it should





vet inte varför jag jag såhär. vet inte varför människor gör såhär.
förstår inte varför ett beslut kan vara så svårt.
är det
så avgörande?
måste det vara
ett antingen eller?

mmmhhhh

mina nya p-piller smakar godis. ska testa att äta jättemånga och se om jag får e-kupa.

abooooh 4 days of freedom left


AHa hahaha hahah ha ha ha haaaaaaaaaa
gör allt annat än att skriva om gustav vasa. mmhhhhh

överflöd och vätskebrist

bara för att man pratar om  det, diskuterar om det. kommer att tänka på att det var längesen en sådan dröm intäffade nu. kommer nog på att jag kanske inte lider så mycket av det ändå eftersom jag inte känt någon skillnad. MEN

jag och lovisa är och vandrar på något exotiskt zoo någonstans, med massa däggdjur ifrån regnskogen och djungeln.
man får gå in i något  rum med lite extra farliga djur, man kan tillochmed dö av dem tydligen. men för dom som är lite våghalsiga, dom som vill komma lite extra nära. Lovisa är en sådan såklart. som trogen vän följer jag med in för henne skull trots att jag lider av tillvaron. lovisa får syn på en groda, en stor limegrön sjukt giftig skräckinjagande slemmig som hon väldigt gärna vill klappa. för hon har sålänge velat säger hon. den sitter högt upp på en pinne och hon måste locka ner den. jag säger att det är okej men inte när jag är i närheten, så jag kryper iväg några meter (vi är i någon sorts minitunnel) och lovisa börjar vaja i pinnen så att grodan ska krypa ner. och kryper gör den, men inte åt hennes håll. tydligen ser jag mera lockande ut och den kravlar längst grenen fast åt mitt håll istället. hoppar såklart ner, tar sikte på min hals o gör ett supersprång. hamnar på min hals, nafsar och biter hårt. kan knappt andas. nu stryper grodan mig.

vaknar, kontaterar att dendär jävla grodan sitter kvar på min hals o biter. får panik och örfilar min egen hand mot halsen. inser att jag nyss smällde en mygga som hade slagit sig ner där, ingen jättelik groda.
är så lättad att det var en dröm och grodan inte finns. eller det gör den nog, men inte i mitt rum och inte på min hals. orkar inte oroa mig över den stora svullnaden jag kommer att få om ett par timmar på grund av min allergi.
men funderar fortfarande på varför mina drömmar alltid är så sammankopplade med verkligheten.

RÅKADE myggan sätta sig där, precis när jag hade drömt? eller drömde jag hela drömmen så snabbt under tiden som myggan redan satt satt o sög, att jag i något halvvaket tillstånd råkade vända på allt och göra en egen liten histora för mig själv fast med en groda istället?

så konstigt.

RSS 2.0