monstret

okejdå. jag gör det för eran skull.
att försöka inte lyssna på monstret är inte det lättaste.
att göra någonting som känns dåligt som monstret inte tycker om är inte det lättaste.
så nära men ändå så avlägset.
en del av vardagen
det är det som skrämmer mig mest om jag ska vara ärlig.
att jag verkligen inte ser det själv.

mm-hmm

Jag är en vampyr
Jag suger och spyr
Låt mig komma in
Jag vill bli din

mitt blod koagulerar inte

har varit lite dålig på uppdateringsfronten.
men helgen var fin, det blev ingen fest men det blev spyor på toaletten och mammut med lina istället.
sedan vandring hem i svenskt slaskväder som avslutades med dinosaurier, sova i soffan och en gullig lina som pratar i sömnen.
dont want to talk about yesterday.
och idag hade vi efterlängtad basket på gympan. konditionen var ju inte bland den bästa, men sånt får man ta. det var kul ändå.
efteråt blev det ingen secondhand-shopping, men det blev mikaela och ett långt samtal och annat flum med chabb-chabb istället. vad den flickan är älskvärd. nu ska jag äta pappas hemmagjorda hummus. mums


Jag skulle säga nåt om jorden
nånting om hur jävlig mänskan är
Jag sökte efter dom perfekta orden
det kan gå när du inte är här

jag hatar att sätta rubriker

vad jag skulle ge allt. för att få träffa den visaste människan på hela jorden, som skulle kunna ge svar åt mina tankar och funderngar. ge svar på varför det har blivit så.som det är. varför ingenting annat än det som är skulle vara acceptabelt. hur det har blivit så. det skulle vara värt så mycket. vart finns den personen? finns den?


för övrigt var det läskigt att stänga kaffebönan och vara kvar där själv. det var tyst och mörkt. jag saknade faktiskt småbarnen som kletar ner ett område av ca 20 kvadratmeter med pärlsocker när de beställer våra gigantiska chokladbollar, som endast i princip gör upphov till att det tar minst dubelt så lång tid att sopa efteråt.
men som vanligt piggade kvinnan i mitt liv upp tillvaron med ett litet gulligt sms att hon tyckte jag skulle passa på att snigla allting jag kunde hitta därinne. tanken var skrattretande och lockande men som den hygieniska personen jag är avstod jag ifrån det ändå.
imorgon ska jag få tillbaks mitt matteprov. jag vet inte om jag vill. men jag ska få träffa miresnufs, det känns bra. sedan ska jag jobba. sedan teater igen. jag tycker om att spela någon annan och komma bort från mig själv. det blir kul.
puss

bag in da boxxxx

sitter hemma hos albingrannen här och äter sesampinnar.
såg nyss på very bad things så har lite vemod i kroppen men filip gör mig glad när han springer runt med min coreymask som jag gjorde en gång i tiden.
nu ska jag ner och godnattpussa lite på miriam.
imorgon blir det lokalen och chill!
Peace från mig. och killarna ; )

uhn tss

idag hatar jag grafer och funktioner mer än vaniljpudding.

do you love your gun?


Skola. plugg. kickeman. kärlek. äcklig gubbe som öppnar toalettdörren. nötter. pissväder. mössor. hem. fota med lillasis. mat med familjen. läsa. mysig måndag. imorgon får jag ta på mig tisdagstrosorna, tror det är de fulaste av alla veckodagarna. spygrönt är fult. jag vet vart min mössa är nu. jag saknar miriam. puzz 

11/1

fin lugn helg. inte överdrivet händelserik men hade nog inte orkat så mycet mer efter de första skoldagarna ändå. .
åkte till ikea i fredags med pappa och elina. köpte lite fina kuddar till sängen plus lite ljus och överkast. och så slängde vi ner elina i en sån galler-låda med kuddar. det var kul : ) sen på kvällen var det matlagning, fix i rummet och läsning som gällde. det var mys.
igår övningskörde jag lite i trafiken med, spännande. det tar sig, sa pyromanen. som min gamla franskalärare alltid brukade säga. och träffade de oslagbara favoriterna miriam och oscar på kvällen. planen var att jag och miriam skulle ta våra foton med kroppsfärgerna vi har inhandlat på ÖB, men det fick bli en annan gång eftersom planerna ändrades och det blev bastu och öl ( saft för min del, är inte överförtjust i öl . . undrar hur hultsfred kommer bli  ) i Jannes lägenhet. . med mycket flum på vägen dit och favorit/hatlistor. oscar hatar när det fastnar ludd på snoppen och miriam hatar att skjuta stolpe. och jag hatar när miriam är sur på mig haha. 
knallade senare hem vid 12 tiden och fastnade ett par timmar i den första twilight-boken när jag kom hem.
idag blir det matteplugg och eventuellt myspromenad med elena : )

älvan


Här har ni skönheten själv. innan senaste ifyllningen dock.

Och snön föll

Tycker det hade passat bättre om den hade fallit veckorna innan jul när jag gick runt och lyssnade på Peter Jöback och ville ha en vit jul. men så kom den nu istället. får se till att utnyttja den med pulka, fint folk och bastu så småningom istället. nakna pojkar förhoppningsvis med haha.
sååå sitter i skolan nu och bröt inte min tradition med att vara försenad till första lektionen som alltid på torsdagar. torsdagar alltså. jag skyller på att vi är på våning 4 tror jag.
fick dock litet glädjeskutt när jag hörde att vi inte har någon dans sedan. så hinner jag plugga mathematics och får därmed lite mer tid över efter skolan.. antagligen till att sova men ändå.
fyllde i min älva igår med. fick lite smått panik när jag trodde stacke satt där och gjorde med röd färg, fast det var mitt blod sa han så jag behövde inte vara orolig haha. men det var rätt snyggt. kanske ska färglägga den framöver ändå. det kommer nog upp en bild på den så småningom : )
nu måste jag rusa till franskabajs.
au revoir!

1 dag kvar

1 dag. som jag kan göra vad jag vill med. fast det kommer jag inte kunna för det ska vara typ 25 minus imorgon. fast jag ska fylla i min älva i alla fall, hon börjar bli lite grådaskig haha.
sedan är det skolbajs igen som jag inte orkar. men man ska se det lite positivt tyckte oscar, snart är det sportlov men hittills ser jag nog mest fram emot helgen. . . som inte är planlagd ännu.

nu ska jag ut i kylan och hämta lite grejer hos mami. man får ont i huvudet av att plugga subjunktionsbisatser. : (


RSS 2.0