.

and i just cant get enough
and i just cant get enough
and i just cant get enough

.

fan vad min mat är awsomeeee för alla grönsakstokingar därute så har ni recept (och nej jag tänker inte bli en "detta och detta haaar jag ätit idag, och detta och detta har jag på mig idag, visst är jag intressant?")
men det är så gott! måste dela med mig lite.
- en tomat i tunna skivor
- en halv aubergine i tunna skivor
(häll olja på och salt, lägg i en form i ugnen ca 10 minuter på 150grader)
tärna en halv avocado, ta lite ooliver, lite soltorkade tomater och blanda med vitkål och vanlig isbergssallad så att det täcker större delen av tallriken. strö på lite solrosfrön.
ät tillsammans med ite vanlig youghurt, tzatsiki eller pesto! eller alltihopa....... :)
mums!
och för er som undrar så är dagens outfit (hittills)
- morgonrock ifrån hemtex
- inget mer
hehehe.
byes and bon apetite!

.

en fin vän påminde mig om gamla tillfriskningstider och fick mig själv att läsa om min berättelse. berättelsen om mig och satan själv, aka anorexian. tiden då hungern var som heroin och mina revben var det finaste jag visste. då det viktigaste som fanns var att jag passade barnkläder tillhörande åttaåringar och att jag skulle kunna nå med mina händer runt min midja. fan vad blöt jag är om mina kinder just nu och fan vad sur jag blir på mig själv när jag blir upprörd över andra problem i min vardag, det är fan ingenting att gnälla över sålänge man är frisk.

.

han bara skrämmer mig hela tiden o låtsas att det finns spöken överallt. kallar mig för brittmarie och säger att han själv är paranormal acitivity. hur som helst, fortfarande lika kär och tycker fortfarande att du är underbarare än allt annat. det är ju han som får mig att le, andas, gå till skolan och såna saker. dom dagarna då 102800 är så grymt lockande. men så ser jag ditt  leende framför mig och skiter i att ringa. går upp och klär på mig för att få träffa dig. antar att det är så höstterminen kommer att se ut också.

.

haaaaaahaa. enjoy

.

det här är konsten om hur det tar en timme att gå på stan i 20 minuter.

.

mycket fina och åh så underbara nostalgikänslor ifrån världens bästa datum, första mars. när beslutsångesten var ett minne blott, den var begravd på havets botten och allting var underbart. 


min näsa rann, likaså ögonen och likaså mitt hjärta när jag såg dig.
har nog aldrig känt mig så äcklig och sunkig, förkyld och svettig men du sa att jag var fin ändå för kim, du är alltid fin
och på ett sett har jag aldrig blivit så glad av en komplimang som just då.
just för att det var från dig. just för att jag vet att du aldrig skulle ljuga för mig. att du aldrig skulle lämna mig.
och fick väl en eller tio tårar i ögonen, när jag låg där i ditt knä, inte förkylningstårar då utan kärlekstårar, när jag sa älskling, älskling, älskar du mig så måste du ju le? och du log och du sa det och... och döljde dropparna från mina ögon,  genom att borra ner mitt ansikte inåt din mage istället. skrattade lite också. inte för att dölja att jag blev rörd men för att jag var, så jävla, underbart lycklig.

.


förkyld uttråkad och pussugen. yesss


.

bevis på att man har det riktigt, riktigt tråkigt här i slutet på sommaren och den intensiva festivalförkylningen har slagit rot; tycker det var ett lite småkul tidsförtriv att skriva in alla internetadresser eftersom de av någon anledning har försvunnit." www.f..." blir inte facebook längre utan man måste skriva in alla bokstäverna. vilken adress man än ska till. och nu är klockan halv ett och jag har sovit bort den här dagen. fortsätter att äta mina hemska halstabletter med citrussmak. för konsum är ju stängt. och inte vet jag om jag ens hade orkat gå dit. när jag inte ens orkar sätta mig på 121an till min älskling ja, då är det riktigt illa.

.

hajsvansar och rosa rumpor, thug life och lowlife. saft med vodka och 2 bajskorvar i en hink. doktorn och polisdansen, förbjudna skogen ett och förbjudna skogen nummer 2. bindor och tamponger. inget annat än............... EMMABODA

RSS 2.0