.

jävligt trött på brudar. vill bara åka ut med rosa bussen öven hela världen och studera träd och äckliga insekter. vill leva natur och hippielivet när alla accepterar varandra för vem man är. mmmm. soon my life is coming.

.

hej livet.
hej lugnet.
vaknade upp i morse och minns knappt när magkänslan vad så bra senast.
en stor stenbumling, som nalle Puh hade kallat den, har lämnat mitt hjärta och nu är det bara du och jag. jag och kärleken. vi ska hålla varandra hårt i handen genom livet och alltid le, för att det finns så mycket saker att le åt. har försökt trolla bort hatet och osäkerheten och hoppas att det är borttrollat för alltid.
avslutade kvällen igår med the very thought of you, tittade med dom där kärleksfulla drömmande ögonen på min pojkvän, sådär som bara jag kan. somnade med hans hand i min och var så lugn och glad. det kunde inte bli bättre.

.

världen har ljugit och ingenting är sig likt. alla stjärntecken är inte längre som dom alltid har varit och jag har fått äran att bli en vattuman.
Vattumannen är en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är du blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig. Eller så är du översvallande, livlig och exhibitionistisk. Alla Vattumän är kraftfulla och viljestarka, men eftersom du söker sanningen frömför allt, är du inte sen att erkänna när du har fel. Du har förmågan att se båda sidorna av en fråga. Du är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och du tror på det goda i människan. Du är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och du uttrycker dig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Du är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.

sounds just like me...

RSS 2.0