.

såhär tycker min bästavän om vaniljcigaretter

mmm man måste lukta på dom länge innan! mmm. mmmmmmmmm. alltså det luktar ju så-ååå gott. (och så ser man sådär överlycklig ut och himlar med ögonen som bara hon kan göra)
alltså, jaaag villll stoppa upp den i näsan!


.

jag insåg nyss att jag tycker om skolsköterskan sjukt fantastiskt mycket. hade nästan glömt att det var hon som hjälpte mig. måste  be någon påminna mig om att jag ska köpa blommor till henne innan jag slutar.

jag insåg nyss att jag älskar mitt liv sjukt fantastiskt mycket. att jag fått lära känna dom mest underbara människorna, och att jag är jag, både på gott och ont. jag mår så bra av mig själv och hur jag har uppfostrat mig själv under det senaste året och sedans jag klev in i mitt nya liv.

något ännu mera fascinerande är att jag har förstått att det finns något starkare än att älska någon.

det är att känna...

....att du är det bästa som har hänt mig.

.

"pojkvännen frågar; har du mens? så svarar man; näääeeråå. så har man det ;P:Pppp;Pppp:Ppppppp;PPpppp"


.

tappar du en telefon bland stenarna bakom hamnpiren när du ska kissa så kan du
1. ringa mig, jag fixar allt
eller
2. köpa en håv på br leksaker. och se lite söt ut och fråga byggargubbarna på piren om du får låna en spade o så sitter du och meckar o pillar bland stenarna i två timmar sen får du upp na'.


vet att det känns lite för mainstream för att skriva det osåå men oh ja vad skönt det känns med vår. framförallt när du finns kvar hos mig och när mina fräknar börjar visa sig och när min isbjörnsbebis bara är söt hela tiden.

.

erkänn att du inte visste att det finns salamandrar i jönköping?

.

saknar grekland så det gör ont i hela mitt hjärta. i got 2 go there soon.

RSS 2.0