morr.

igår var jättebra jättefint och jätteperfekt.

idag tillbaks till den bittra verkligheten. jag hatar att vara instängd.
instängd i mitt eget liv. är så sjukt trött på mitt egna sällskap.
jag behöver socialt umgänge och få vara fri. få göra som jag vill. usch fy fan blä bajs.
jag gillar inte det här.
mmm, jag blir ju så frisk såååå mycket snabbare om jag inte får vara med kompisar.
lol.

f.ö. så kommer bilder ifrån gårdagen upp. någon gång framöver.


dagens ögonblick.

återigen är det kanske en lite för händelserik dag för att bara skriva om ett ögonblick.
men jag kan med glädje skriva, att i omklädniigsrummet på Gina Tricot hände följande;
Jag tog storlek XS. jag hatade egentligen mig själv för att jag gjorde det. det kändes bara fel att ta en större storlek på den lilla svarta korta kjolen.
väl därinne fightades jag med att få den över höfterna. fan. panik. jag passar inte xs längre. tjockis. tjockis. tjockis.
men så hände något underbart
knappen lossnade och flög iväg. och ett litet band på sidan brast och gick i två delar.
så spred sig dethär leendet.
detdär luriga konstiga som man egentligen inte vet vart ifrån det kommer.
jag passar inte xs längre. yes. shopping på barnavdelningen är ett minne blott och det går åt rätt håll.
det är precis så här det ska vara. det är så här du ska se ut Kimberly. du blir FRISK. FRISK!
jag ville egentligen både gråta och skratta, men just då kändes det helt rätt.
och i stundens rus gav jag även förslaget till pappa om att äta pizza på vägen hem så vi skulle slippa laga mat. Han log, strök mig över håret och tyckte det var en alldeles utmärkt idé. och jag kände mig så stark. att jag inte drog mig ur. jag åt den ju faktiskt. och nu sitter jag här och har inget dåligt samvete, undrar egentligen varför men har nog ändå insett att dethär leder någonstans. att allt ont har något slut. det kommer alltid ljus. och jag är påväg dit just nu. imorgon kommer jag lämna enheten eftersom jag tror jag kommer klara mig på egen hand. mamma, pappa och deras respektive kommer såklart behövas och finnas där till stort stöd men jag har ändå insett. att jag vill leva. och inte dö. Jag kan äta utan att bli tjock. anoreximonstret ska inte få vinna, som siri sa. det är jag som ska göra det. den kommer säkert gå där och nypa mig i rumpan ooch irritera mig men då är det bara att nypa tillbaks.

jag tror, att fylld av livslust och motivation går jag mot ett nytt bra år. imorgon blir jag 17 och det är goodbye anorexia, hej miriam, en fin kväll, en fin helg, en fin nästa vecka och en fin framtid.

SAKNAR ALLA.

kvidevitt

Undra om min hjärna börjar fungera på riktigt igen. jag kommer ihåg allting jag drömmer. det har jag inte gjort på länge, gjorde det alltid förut. jag tycker det är mysigt att minnas det man har drömt av någon okänd anledning. även att inte drömmarna är mysiga. man går runt och filosoferar och funderar om vad drömmen vill säga mig, typ. häromdan drömde jag att maria körde runt mig i en kundvagn och vi skulle samla matvaror eftersom vi skulle laga någonting. så fick man poäng för varje vara. som i dataspelet hemma hos elena som vi brukade spela när vi var små. drömmen kan ju faktiskt ha att göra med att jag blev körd i en kundvagn när vi var på ica-maxi. men vad vill den annars säga mig?
sen idag på lunchvilan drömde jag att alla uppe på enheten skulle gå in i globen för att lära oss laga riktig mat och ha hemkunskapslektion. "du är vad du äter" hette projektet. hmmm hmm. mycket märkligt. vad vill den säga mig?


tror nog f.ö. att min blogg ska återgå till något som liknar "dagens ögonblick"
som man fick skriva om i mellanstadiet. det blir bra, kortfattat och säger väl en hel del om hur dagen har varit.
jag tror dagens ögonblick var när jag och taxichauffören körde rally genom stan för jag skulle hinna till tandläkaren, (som f.ö. lätt hade tagit hem en oscar för den äckligaste andedräkten)  och vi faktiskt kom dit lite innan jag skulle vara där. så självklart fångade jag tillfället och satte mig på en bänk utanför under tiden för att få lite friska andetag. det var härligt.
BRA saker som hände under den tiden:
jag såg små knoppar i rabatten och kom på mig själv med att le över det. det var fint.
gråsparvarna satt och tittade på mig och jag hörde fågelkvitter. jag log lite till.
tittade  saldot på telefonen som var högre än förväntat. jippi.
och jag konstaterar att jag har börjat bli glad för småsaker. det är väldigt bra.

Morgondagen oroar mig dock. är alltid lika rätt att människor med söta hundögon ska manipulera mig att göra saker jag inte vill bara för att folk i min omgivning ska vara nöjda och glada. jag vill inte skriva under steg 2. men jag vill inte lämna enheten förgott. (stavas det så? pinsamt.)
och jag ska få reda på min friskvikt. som antagligen är typ 100 hekto mer än vad jag vill väga.
det skrämmer mig.
men om den starka kimberly får bestämma så vet jag att jag kan stå emot. jävla disciplin. önskar att jag inte hade den. faktiskt.

dagen efter morgondagen återstår att se hur den blir. jag blir lite äldre och mamma och pappa blir lite fattigare.
jag ser inte fram emot att fylla år alls. jag vill äta ett såntdär non-age-pill som gör att jag stannar vid 16. det känns så tryggt att vara liten. att det bara är 1 år till 18 skrämmer mig enormt.
det jag ser fram emot är en underbar kväll med min bästa vän någonsin. Mirrepinglan med en liten osynlig gloria över huvudet som bara jag kan se. eller detdär lilla underbara som jag vet alltid finns där. jag älskar såna människor. ser fram emot en fin mysig kväll med god mat, kaffe och bio. lovely. två fnittrande vackra uppklädda tjejer med små klick-klack-klick-klack när de vingligt försöker ta sig fram över jönköpings kullerstensbelagda gator. that's what i like.
tror f.ö. att jag ska sätta mig ner sedan och göra en räkna ner- kalender till hultsfred. kan nästan inte tänka på något annat. om inte siesta kommer före då, det får vi se. om jag låter pengarna gå till det med. alltså det är verkligen märligt att ju mera pengar jag har desto snålare blir jag. hmmz. men det blir förmodligen till att dra till med lite arbete på watersystems några veckor innan. några tusenlappar extra för att sitta där och snacka fask marknadsföring inför en massa gamla tanter är ju faktiskt värt. he-he.

miss u all


dessa taxichaufförer . . .

' ssiri säger:

min taxichaufför satt och raggade på mig. verkligen! han ställde helt fel frågor och frågade om jag hade pojkvän. sedan när jag ljog ihop att jag hade en, och svarade ja, då sa han; synd, sådana som du borde ha en sådan som mig


' ssiri säger:

när jag kom innanför dörren ringde han till våran hemtelefon och frågade om jag hade kommit in säkert, men som tur var svarade mamma


Kimberly säger:

EHHHHH


Kimberly säger:

_jätteläskig_


3 dagar kvar. till?

Då måste du äta hela tiden. som om du vore en ko. alltså jag säger inte att du ÄR en ko.
nä, jag förstår det. faktiskt.


7 rör med blod. det gjorde ont. jag inbillar mig säkert men det gjorde ont ändå.
och värderna fortsätter neråt. hm. detta bådar inte gott.
har sovit i princip hela dagen. vet inte vad det är med mig. nog att tabletterna gör mig trött, brukar jämföra mig med a walking zombie men idag var det nog mest dead zombie.
så somnade jag när jag kom hem igen konstigt nog.
nu ska jag äta igen. sen ska jag nog sova blöh. jag saknar alla så himla mycket usch.

lördag



När jag var liten var jag duktig på att måla hmmm säger vi.
Här är alla mina marsvin med vingar när de dog och kom till himlen.
Utan Malin längst till vänster för hon levde fortfarande när jag målade tror jag.

Dear diary, Mood - apathetic

I'm an emo kid
non-conforming as can be.


Denhär dagen var lite bättre. den gick snabbt och tabletterna gör sitt jobb så att säga. var nära på att somna i gröten i morse. näringsdryckerna smakar äckligt men dom gör nog sitt arbete. det var kul idag under "skoltimmen" i alla fall.
"nä, hur ofta går du in i ett rum och skriker; KUK!"
hmmmzzz.
imorgon blir det hem till pumpi.
kvällen fezzztt med min älskade mirremutta. om jag får och mina paranteser inte skulle få något plötsligt ryck och ända sig. it wouldnt surprise me.

miss u all

och jag är en guppi.

inte två veckor till. jag orkar inte. jag behöver er.

jag saknar skolan så jävla mycket. jag saknar mattelektionerna där min misshandlade miniräknare knäpper jättehögt när man slår in siffror på den och övriga klassmedlemmar irriterat tittar snett på en. jag saknar per perssons babblande på kemin. jag vill också dissikera gädda. jag vill sitta med klasskamraterna och peta bort panering på fisken i matsalen. jag vill få verk i fingrarna för man tvingas skriva av så snabbt när håkan antecknar på tavlan. jag vill få det vardaliga skrattet med Mia. jag vill få det värmande leendet - heiii kimberli :D - ifrån sussi varje dag. jag vill sitta bredvid flip på franskalektionerna och göra fula konversationer. jag vill komma försent till nk-lektionerna varje torsdag. jag vill inte vara där jag är nu och det är inte ofta jag känner så och jag bara vantrivs. så jävla mycket. jag känner mig som guppisarna på lågstadiet som var instängda i sin egen lilla glas-skål som var igenvuxen med alger och inte kunde se ut. inte åt något håll. och hade väl en yta på typ 10 liter vatten röra sig i. 

if only god knows

helt okej dag. fick huvudverk redan vid 10-tiden imorse dock vilken inte var så efterlängtat.
blodprov och matteprov sedan.
och så hade de beställt fel mat till mig så jag fick helt vegetariskt idag yesss.
sen hem. hem och stieg larsson. och migrän.
sedan letade jag upp en massa gamla fotoalbum sedan jag var liten. och teckningar från dagis. fick till några söta bilder jag ska lägga in så småningom när jag slipper sitta vid särdatorn på lillasis rum och får tillbaks laptopen istället.

miss u all

mmm.kimm(L)miriam


Jag saknar min gråa mössa.

Ja den saknar jag.
Och jag saknar Molly när hon var valp och var rädd för min hand.
Och jag saknar att vara i fjällen och spela crash med kusinerna
Och jag saknar att vinna en match
Och sätta 2 staffkast på raken
Och att precis ha cyklat upp för dunkehallabacken och vara stolt för att man klarade det
Och att handla med Elena
Och att ligga och vänta på ljudet av robins cykelbromsar när han smet in genom min dörr på natten
Och att sola på hamnkanalen med miriam
Och att sitta på cp-bänken med Sofie
Och att göra Dase murra kimmimuttadansen
Och att titta på pappa och Elina när dom skrattar tills dom gråter
Och att bli jagad av lennart när han bombadera en med höstlöv
Och att bada bubbelbad med Nattis
Och att smaka på nannis sås för att säga om den är god eller inte
Och att krypa ner i mammas säng och mina iskalla fötter mot hennes och höra dethära "ameeehn Kiiiiiim"

vad jag saknar allt. jag får så konstiga tankar man man inte gör någonting däruppe.

hm. konstigt. mamma har inte kommmit hem ännu. jag som inte får vara hemma själv.
precis som på dagistiden.
jag kanske borde göra geggamojasoppa eller något busigt bara för att demonstrera lite för att hon inte är hemma ännu.
eller klippa hål i hennes byxor.
hihi
nä.
nej nu ska jag göra något mera vuxet och civiliserat som att fortsätta läsa på min bok.
Om någon vill gå till Janne någon dag och hämta min gråa mössa är den ju älskvärd.

P o k
yours kimsi.

för en gångs skull hatar jag alla hjärtans dag.

eftersom om man har ställt in sig på någonting. då blir ju allt perfekt.
men när det inte blir som man har tänkt sig blir det tråkigt.
och eftersom jag inte får befinna mig någon annanstans än antingen på övervåningen eller nedervåningen i mitt eget hus eller på enheten så blir det bajs. och fel. och så blir jag irriterad och arg vilket inte är någon vanlig känsla hos mig så allt blir konstigt bara. men nu kommer kicke antagligen så då blir det tälta i mitt rum och basta. mys hah.

men fick snabbt besök av miriam och grahn idag i alla fall. jag bakade blåbärsmuffins också, som vart uppskattade.
nu har jag suttit och skrivit allahjärtansdagkort till fredrik. det blev finfint faktiskt. nu ska jag ner och bekanta mig ytterligare med stieg larsson.

jag saknar er, puss.

17 dagar kvar. till 17 : )

tråkigt. trååååkigt. T r Å K I g T. totroråkokigogtot.
nej det är ingenting att hurra för dethär.
fick beskök av mikaelaälskling en sväng igår i alla fall, det var mys.
annars är det äta. sova. äta. sova. villa. äta. ha ont i magen och vara mätt.
snälla trakassera mig med sms. skicka jättetråkiga ordvitsar och bellmanhistorier. och vykort. och ring.
ska vara på dagis tills 6 idag. sen kommer taxin. sen hem och sen får miriam ta hand om mig eftersom jag inte får vara hemma själv. (u.u)
så snälla barn, ät ordentligt. eller det är ju erat eget val men bli inte så dum i huvudet som jag.
jag är jättetrött på dethär. och det kommer ta sån tid. och värdena blir inte bättre. och det kliar och gör ont i armvecket för plåster som måste sitta där efter varje blodprov.
kul grej jag har upptäckt i all tristess är hur duktig jag är på att pyssla. haha. jag gjorde jämt det när jag var liten. och nu är det tilllbaks igen. om man inte får gå ut och gå får man ju fylla tiden med annat. klistrmärken, bokmärken, färgade papper, penno, glitterpennor, gnuggisar. . .  allt och Stieg larsson såklart. fast honom klipper och klistrar jag inte.

Nu ska mamma lämna mig på dagis. Saknar er alla. p o k



7/2

gfhxgfh

Fin kväll blev det. tack alla.

Undantag

Det är bara konstigt.
 "Tänk dig att du tappade allt ditt hår. att du fick cancer"
Det är precis lika allvarligt.
Bara det att det är på insidan av din kropp.
Det är just därför, att du inte har kunnat se det. för att inse hur allvarligt det är?
Inser du nu?

Det är lätt att vara efterklok.
Men det är sjukt hur det kan bli så.
Och för att slå bort tankarna kan man ju titta på tv samtidigt som man måste äta kanske?
Nä, för på kanal 5 gör dom reklam för en ab-swinger eller vad fan det är som gör att du ska ha fastare mage.
På kanal 6 gör dom reklam för någon anti-cellulitcreme som tydligen ska göra din rumpa fastare på köpet.
På kanal 3 är det top model.
På nästa kanal är det något ät-dig-smal-recept-program med hälsosammma ansikten som bara skriker tandblekning och kosttillskott.
Ja vart är världen på väg undrar jag. det är inte konstigt att man hamnar där man gör.

Nu blir det ner och lämna blodprov igen.
"du har blodbrist"
Det var nästan så jag skrattade, HAHA ja hon tog ju så mycket blod från mig förra gången jag gjorde proverna.
Sen blir det hultfredbiljetter med min andra halva Mirreplutt. Jag tänker inte beskriva hur mycket jag ser fram emot det eftersom det är omöjligt. Ikväll blir det mina fina och bastu och massa annat antagligen.

Tack för alla som finns där

such a like a . . a bublöää?

ställde klockan på 10 över 6 men ändå lyckas jag komma försent. av någon skum anledning. fråga mig inte hur.
fysikdiagnosen gick nog ig som förväntat. matten gick bra. franskan var chill och jag var trött och presterade kanske inte jättemycket. syon var drygare än vanligt och mia var mysigare än vanligt.
sedan hem och sova, tröttttt. drömma om miriam. drömde att hon hade lagt ut en massa knäck i min bastu av någon anledning och vägrade ta bort det. så blev jag sur på henne eftersom det skulle smälta och förstöra bastun tydligen.
sen ringde hon bara för det ( : hultsfredbiljetter och nyfiket stod på listan, men bara för att vi väl drog oss ner var såklart ticknet nere. så det blev nyfiket och mys istället. sveriges stadsskick, osmidiga mikroringar och dagens ros som hedras till ceder.

nyss gjorde jag någon konstig kidneybönsröra och sallad till mig och pumpi. det blev gott faktiskt.
sattt och predikade oavbrutet av hur mycket jag njuter av att vara i miriams närvaro. att hon är som en sjukt god nybakad kanelbulle, en mamma, en pojkvän, en underbar sommardag, en riktigt varm dusch när man är frusen, ja allt gott som världen kan erbjuda. men pumpi skrattade bara och konstaterade att antingen var jag kär eller så har jag hittat min bästis. jag tror på alternativ 2 faktiskt. men man vet ju aldrig.
imorn ska jag ställa klockan på tio i 8 bara för att gå emot mig själv och inse att jag aldrig kommer komma i tid ändå.
sen blir det timmar på ryhov igen. hoppas vi kommer någon vart denhär gången.
nu ska jag försöka läsa ut ljudet av ditt hjärta så jag hinner slutföra män som hatar kvinnor innan jag ser den på bio.
arrivedetji säger vi


24 dagar kvar till födelsedag.

ibland hatar jag mig själv för att jag tror att jag ska klara saker jag inte gör. det är bland det värsta jag vet. jag skulle inte ha valt nv. jag är kass på matte usch.
men slutade 11 idag, det var skönt. satt dock kvar och pluggade i ett par timmar så det blev inte så mycket .
vänta nu ringer min nokia 3310 hah.
usch jag hatar mobiler. framförallt när de går i två delar såddär utan vidare och förvarning. man är verkligen helpless utan mobil blö
nu ska jag ner till teatern igen och göra min roll som george dandin. inte missa bussen nu igen bara.
imorn blir det mirreälskling förhoppningsis. efter pedagodisk träffpunkt med matten som jag måste gå på eftersom jag är så sämst u.u
puss

vi är ett undantag



Fredag, Miriamälskling. Fika och fastshopping. Skutta över inköpandet av hultsfredbiljetter. Kvällen, utmattning och somna i soffan. Lördag. Jobba. Orkar inte. Översvämning i köket. Jobbiga kunder. Hem. sushi. Mikaela. Glädje, kärlek. Te, te och te. Schvappar. Piano. Sjunga. Gitarr. Sjunga lite till. Pröva kläder. Glömma massera. Wall-E. Söndag. underbaraste vädret. Spring inspiration. Lina. Konstig lunch på biblioteket. Lustig dam. promenad till a6. Konstig svan. Alldeles för höga pumps. Hem. Labrapport. Svenska analys. Teaterrepliker. söndrig mobil. ljudet av ditt hjärta.


du och jag
är vi ett annat slag
är vi ett undantag
du och jag?


RSS 2.0